Dry July - Cocktail review by Cocktailicious

Dry July - Cocktail review by Cocktailicious - World of NIX

Cocktailicious is de meest populaire en uitgebreide cocktailwebsite van Nederland. De website is van Bart en Caroline en ze doen hun uiterste best om lekkere en mooie cocktails op hun website te plaatsen.

Voor Dry July hebben ze een review gedaan van een aantal alcoholvrije cocktails die je kan maken met onder andere exclusieve World of NIX dranken.

Een aantal passages uit hun review:

"Je bent allang geen sukkel meer als je alcoholvrij drinkt. Alcoholvrij is populair en stijgt snel in populariteit. Ieder zichzelf (en zijn bezoeker) respecterende cocktailbar heeft meerdere goede alcoholvrije cocktails op de kaart en nu is er dus ook de eerste volledig alcoholvrije slijterij in Nederland. De negende van Dry July, opent World of NIX haar deuren in Haarlem. Goed nieuws voor iedereen die van alcoholvrije cocktails houdt. En mocht je de trip naar Haarlem te ver vinden, ze hebben ook gewoon een webshop waar je alles kunt verkrijgen.

Nieuwe alcoholvrije cocktails

Wij maken veel cocktails en dit wisselen we ook steeds vaker af met alcoholvrije cocktails. Omdat het Dry July is mochten we kennis maken met een aantal van hun alcoholvrije spirits, waaronder Rumish, Abstinence Gin, Aperitif Abstinence en een alcoholvrije bruisende wijn van Carl Jung. Natuurlijk waren we super benieuwd. We maakten er 5 alcoholvrije cocktails mee. Lekker voor Dry July! "

De hele review en uitgebreide recepten lees je hier