De 5 lekkerste cocktails voor de feestdagen

Wat is er fijner dan een heerlijke cocktail te kunnen drinken tijdens de feestdagen én de volgende ochtend weer fris te zijn voor het volgende feest. Wij hebben 5 signature cocktails geselecteerd die naast feestelijk ook nog eens heel erg lekker zijn. Hierdoor worden de feestdagen een stuk relaxter.

 

1) Blood Orange Spritz

Een all-time favourite. Een Spritz gemaakt met bitterzoet bloedsinaasappel aperitief en gemixt met een bubbel. We schenken deze in een groot wijnglas over ijs en garneren hem met een sinaasappel partje. Cheers!

2) Cape Citrus & Elderflower Tonic

De classic Gin & Tonic maar dan met een twist. Deze G&T heeft tonen van citrus, kaneel en lichte kruidnagel. De Elderflower Tonic laat de smaken goed doorkomen en geeft je een mooie afdronk. Drink de G&T in een groot glas met ijs en een takje rozemarijn of een schijfje komkommer.

3) Amaretti Sour

Zoet en zuur. Een combinatie waardoor je mond een ware smaakbeleving krijgt. De Amaretti schenken we uit over ijs en voegen er vervolgens het sap van 3 limoenpartjes aan toe. Even roeren en garneren met het vierde partje limoen. Zalig!

4) Dark & Stormy

Een stoere cocktail en toepasselijk met dit winterse weer. De combinatie van rum en ginger beer geeft een volle start met een pittige afdronk. Door de toevoeging van een beetje limoensap en limoengarnering komen de tonen van de cocktail nog beter naar boven.

5) Margarisha

Dé stijlvolste cocktail die er bestaat. Zorg dat je Margarita glazen in huis hebt voor de beste presentatie. Mix de Mexican Agave, Cape Citrus en limoensap in een shaker vol met ijsklonten. Doop de rand van je glas in zout en schenk de shaker vervolgens uit in het glas. Garneer met mooi limoenpartje op de rand en de klassieker is gemaakt!

De 5 lekkerste cocktails voor de feestdagen

Ingrediënten