De 5 beste alcoholvrije rosé wijnen

Alcoholvrije rosé proeven

ALT – Sparkling organic rosé
ALT sparkling rose
Deze rosé is gemaakt met Tempranillo druiven uit de La Mancha regio in Spanje. Het is een gebalanceerde alcoholvrije mousserende wijn met noten van aardbeien en watermeloen.

La Vie en Zéro - rosé
Alcoholvrije rose van La Vie en Zero
We zijn klaar voor de zon met deze heerlijk frisse rosé van Merlot druiven. Deze druiven uit de Franse Bordeaux zijn met speciale aandacht aan de wijnstok behandeld. Super met een salade, of gewoon op zichzelf.

Kolonne Null - Provence rosé
Alcoholvrije rosé van Kolonne Null
Een mooie rosé gemaakt van Merlot en Muscat druiven. Soepel, mineraal en fris. Een rosé zoals we uit de Provence gewend zijn. Pair het met mediterrane gerechten. À savoir vivre!

Eins Zwei Zero - rosé
Genieten van een glas alcoholvrije rosé
In de Leitz Eins Zwei Zero Rosé vind je zowel in de geur als de smaak tonen van rozenbottel, zurig rabarber en framboos. Een opwekkende harmonieuze zomerwijn. Heel plezierig om nog eens bij te schenken. Heerlijk bij een salade, pasta of gevogelte van de BBQ

Chateau del ISH -sparkling rosé
Alcoholvrije sparkling rosé van ISH wordt ingeschonken
Van deze frisse sprankelende rosé wordt je altijd vrolijk. De lichtroze kleur hint naar de tonen van aardbei, framboos en pruimen. Een geslaagde balans tussen een vollere rose smaak en een droge friszure afdronk.

Ontdek de collectie van de top 5 alcoholvrije rosés