Werken bij World of Nix

Wij zoeken mensen voor alles of nix

Mensen voor in de slijterijen, ons hoofdkantoor en in ons magazijn. Mensen die onze passie delen, die ondernemend zijn, (nog) studerend of al lang uit de schoolbanken. Met veel ervaring of iets minder. Mensen die houden van een gezonde levensstijl en dit graag met onze gasten delen. Die veel uren beschikbaar zijn of alleen in de weekenden. In (de buurt van) Amsterdam, Haarlem en Tilburg.

Onze passie

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken.

Wij willen, samen met jou, de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief.

In de slijterij

Als je bij ons in een slijterij start, word je in de eerste weken volledig bijgespijkerd over alles wat je moet weten over ons uitgebreide aanbod en hoe je dit aantrekkelijk kunt serveren aan onze gasten. We verzorgen een cocktail workshop voor je zodat je straks als de beste nieuwe favoriete drankjes staat te shaken. Ook nemen we je mee in de wereld van de lekkerste speciaal bieren, wijnen en spirits. Zo ben je helemaal klaar voor onze gasten. Je luistert naar ze, neemt de tijd om te horen wat hun verhaal is en je zorgt voor een unieke ervaring aan onze bar. Alles mag worden geproefd!

Kom bij ons werken!

We hebben plezier, zijn innovatief en ondernemend. Geloof jij hier ook in en heb je zin in een nieuw avontuur? Solliciteer dan via het formulier dat je vindt onderaan de desbetreffende vacature tekst. Je kunt ook een mail sturen naar werken@worldofnix.com met je CV of (up to date) LinkedIn profiel en een korte motivatie.

Je bent altijd welkom in onze slijterijen om een idee te krijgen van ons aanbod en onze verkopers van nix! Volg ons op Instagram en Facebook om een beeld te krijgen van onze slijterijen, producten en events.

Heb jij een net wat ander profiel, maar word je wel heel enthousiast van World of NIX, reageer dan ook. We staan ervoor open om jouw talenten te ontdekken en te onderzoeken of er een match is.

Haarlem

    Amsterdam – Jordaan

    Amsterdam - Pijp 

    Op hoofdkantoor bij Amsterdam Sloterdijk

    Voor studenten en (bijna) afgestudeerden

    De beste manier om te ervaren hoe het is om te ondernemen is om het te gaan doen. Of, van dichtbij mee te maken hoe een ondernemer zijn of haar dagen vult. World of NIX biedt een stage en een startersfunctie. Ben jij benieuwd wat er allemaal bij een groeiende startup komt kijken? Klik hieronder verder voor meer informatie.