Ruilen en Retourneren

Retourbeleid

We willen dat je de beste winkelervaring bij ons hebt en daarom hanteren we een retourbeleid van 21 dagen. Je kunt je product(en) bij ons in de slijterij komen ruilen voor een ander product of deze aan ons retour zenden. Een retour kan gedaan worden via de volgende link (let op! vul bij het ordernummer alleen de getallen van het ordernummer in): https://worldofnix.montareturns.com/

-

Zorg ervoor dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Bij producten die onvolledig, beschadigd of open zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal World of NIX deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale terug te betalen bedrag. Alleen World of NIX is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.

-

Het retourbeleid is niet voorzien voor goederen die ook zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, zoals verzegelde goederen die niet geschikt zijn voor retournering om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en die na levering niet zijn verzegeld.

-

World of NIX zal het betaalde bedrag, binnen 30 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending, vergoeden wij alleen de kosten van het geretourneerde product.