Over ons

Over World of NIX:

Wij zijn World of NIX begonnen om jou de beste selectie van alcoholvrije dranken aan te bieden. We merkten dat het aanbod steeds breder en beter werd, maar de weg naar dit aanbod voor de consument nog onduidelijk was. Wij willen de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief.

Over ons: 

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT, JUST LIKE YOU! 

Er zijn zoveel fantastische dingen om te doen. Zoveel mooie momenten om te delen met vrienden en familie. Je kunt reizen naar de meest afgelegen gebieden in de wereld of naar de bijzonderste plekken in ons eigen land. Je kan nieuwe plekken en de mooiste kleuren ontdekken in je eigen huis of gewoon aan het eind van de straat. Feesten, discussiëren en lachen met vrienden tot diep in de nacht. Dingen ontdekken. Nieuwe mensen ontmoeten op de meestDe eigenaren van de alcoholvrije webwinkel/slijterijen onverwachte plekken. Gebruiken en culturen leren kennen. Even rustig uitwaaien op het strand. Hardlopen over een uitgestrekte heide. Uitslapen. In een sportauto door de bergen heen racen. Parachute springen. Het beste diner ooit maken – en opeten. Onder de sterrenhemel een wandeling maken met de liefde van je leven, tot de sterrenstof er af springt. Lachend door een regenbui fietsen. Schilderijen maken met de felste kleuren. Je vrienden en familie echt leren kennen. Van de mooiste berg af skiën terwijl de ijle lucht onder je zonnebril je ogen doet tranen.

We willen het allemaal! En we willen het volledig meemaken!

Na wederom een fantastische avond, zaten wij met 3 andere vrienden aan het ontbijt. Een ietwat melige ochtendkater zorgde voor een wat pijnlijke lach. Ja het was een fantastische tijd. Ja we hadden heel veel lol gehad. En het enigszins instabiele gevoel in de ochtend was daar eigenlijk alleen maar het bewijs van. Toch waren de nadelen van al die drankjes duidelijk; we waren namelijk te brak om te gaan hardlopen met z’n allen. De discussie begon of er een manier was om volop te genieten van al die avonden maar vervolgens in de ochtend toch fris genoeg te zijn om die 10km door de natuur te rennen?

Dit was het begin van onze journey. Een reis waarin we hebben gemerkt dat het mogelijk is om die mooie avond en die heerlijke ochtend te hebben. Dat het drinken van geen alcohol een leuke tijd niet in de weg hoeft te staan. We steeds meer accepteren dat geen alcohol ook prima is. Dat het stigma dat alcoholvrij saai is aan het verdwijnen is. Dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dat alcohol en alcoholvrij prima te combineren zijn. Dat mensen die geen alcohol drinken het recht hebben op iets anders dan cola, water of appelsap. Dat we uiteindelijk als persoon, als familie, als community, als bedrijf en als samenleving gezonder, vrijer, creatiever, efficiënter en beter zijn als we minder gaan drinken. We zijn op pad gegaan om de beste selectie dranken te maken. In dit proces hebben we Kombucha’s geproefd tot we dagen geen thee meer konden zien. Alcoholvrije bieren geproefd die zo slecht waren dat we de glazen moesten weg gooien. Wijnen geproefd waarvan we zo overtuigd waren dat we ietwat aangeschoten naar huis liepen. En de meest bijzondere alcoholvrije spirits geproefd, waarvan sommige op het parfum van oma leken. Maar we hebben ons voornamelijk verbaasd over de kwaliteit en het verhaal en personen achter de dranken

Geluk en positiviteit staan bij ons bovenaan. Als je je goed voelt presteer je beter en kom je tot betere - en creatievere - inzichten. Wij willen lol hebben in het bouwen van ons bedrijf. Wij zijn bezig om constant onze strategie en bedrijf te verbeteren zodat we jou, als ons waardevolste bezit, het beste kunnen voorzien van alternatieve dranken.  Wij zullen er alles aan doen om de beste, lekkerste en mooiste alternatieven te zoeken voor dat speciale moment, of die doordeweekse avond! Wij staan altijd open voor input en feedback; stuur ons een mailtje via hello@worldofnix.com

Volg ons, drink onze dranken en creëer meer quality-time voor jezelf - en jouw omgeving! 

Haarlem 12 mei, 2021

Filmpjes over ons: