Ceviche van zeebaars met avocado en koriander

Voor 2 personen. Deze frisse ceviche met zeebaars, limoen, avocado en koriander is licht en verfrissend. De bruisende en energieke tonen van de Livener versterken de citrus en kruidige smaken van de ceviche, waardoor het een onvergetelijke start van je maaltijd wordt.
Ceviche van zeebaars met avocado en koriander

Ingrediënten

300 gram verse zeebaarsfilet 2-3 rijpe avocado's 1 rode ui 1 rode chilipeper (optioneel, naar smaak) Een handvol verse koriander Sap van 4-5 limoenen Zout en zwarte peper naar smaak Extra vierge olijfolie Verse korianderblaadjes en schijfjes limoen, ter garnering

Neem gelijk mee!

Elixir van Three Spirit

Three Spirit - Livener, the Party Starter

€29,99

Bekijk product

    Laten we aan het werk gaan!

  • 1

    Marineren van de Zeebaars: Plaats de blokjes zeebaars in een kom en besprenkel royaal met het sap van de limoenen. Zorg ervoor dat de vis volledig bedekt is met het sap. Laat de zeebaars marineren in het limoensap gedurende 20-30 minuten in de koelkast. De vis zal 'gaar' worden in het zuur van de limoenen.

  • 2

    Bereiden van de Ceviche: Voeg de fijngehakte rode ui, rode chilipeper (indien gebruikt) en gehakte koriander toe aan de gemarineerde zeebaars.

  • 3

    Meng voorzichtig om alle ingrediënten te combineren. Breng op smaak met zout en zwarte peper naar smaak.

  • 4

    Toevoegen van de Avocado: Voeg de blokjes avocado toe aan de ceviche en meng voorzichtig om de avocado gelijkmatig te verdelen zonder te pletten.

  • 5

    Serveren: Verdeel de ceviche van zeebaars en avocado over gekoelde serveerschalen.

  • 6

    Besprenkel met extra vierge olijfolie en garneer met verse korianderblaadjes en schijfjes limoen.