Dry January: Waarom stoppen na Januari?

Alcoholvrije rode wijn van Kolonne Null wordt gedronken

Dry January is een prachtige start van het nieuwe jaar, maar waarom zou het plezier stoppen als de maand voorbij is? Maak van 2024 jouw jaar van nieuwe ontdekkingen en gedeelde momenten, te beginnen met een Dry 2024 avond!

Huiselijke Gezelligheid Stel je een avond voor gevuld met lachen, koken en genieten met vrienden. Een veelgangendiner waarbij elke gang vergezeld gaat van een zorgvuldig uitgekozen alcoholvrije wijn uit onze collectie. Of wat dacht je van een 'Do It Yourself' cocktailworkshop waarbij iedereen zijn mixologie-vaardigheden kan tonen door een favoriet drankje voor elkaar te mixen? De mogelijkheden zijn eindeloos en gegarandeerd memorabel.

Culinair Avontuur Buitenshuis Liever een avondje uit? Geen probleem! We hebben een lijst samengesteld met fantastische eet- en drinkgelegenheden waar onze dranken op het menu staan. Geniet van een verfijnde sparkling tea bij Rijks, ervaar de beste alcoholvrije cocktails bij Chez Nina, of duik in de wereld van Duitse wijn pairings bij Scheepskameel. Voor meer inspiratie, bekijk de lijst op onze blog.

Sabospritz: Sprankelend op Elk Moment Heb je al een favoriete cocktail? Of je nu geniet van de zon op een terras of je opwarmt na een dag in de sneeuw, een Spritz past altijd. Laat ons je voorstellen aan de Sabospritz: een mix van Italiaanse Spumante en kruidig rozemarijn Aperitief, een nieuwe favoriet onder de liefhebbers. Ontdek het recept en laat je verrassen door de frisse smaken.

Dry January mag dan voorbij zijn, maar de ontdekkingsreis is dat zeker niet. Laat 2024 het jaar zijn waarin je nieuwe smaken ontdekt, nieuwe ervaringen opdoet en vooral, onvergetelijke momenten deelt met dierbaren. Proost op een jaar vol verrassingen en alcoholvrije geneugten!

Met hartelijke groeten, Team NIX