Halverwege Dry January: Blijf het vieren met World of NIX!

Genieten van een mocktail

Hoera! Je bent al op de helft van Dry January. Bij World of NIX blijven we de feeststemming erin houden met een steeds groeiende collectie van exquise alcoholvrije dranken. Ben je klaar om samen met ons te toosten op alles wat nog komen gaat?

Een Dag vol NIX – Puur Genieten Met NIX is elke dag een reden voor een feestje! Begin je ochtend met een oppeppend gembershot of een elegante Saboritz Spumante Mimosa. Vervolg je dag met de verfijnde Sparkling Teas van Saicho tijdens de lunch – een bubbelende aanvulling op je lichte maaltijd. En de borrel? Die wordt onvergetelijk met onze niet van echt te onderscheiden G&T's.

Wanneer de avond valt en het tijd is voor diner, schenk jezelf een glas Ohne Kater Pinot Gris in en geniet van de perfecte combinatie met een romige pasta. Eindig je dag met een Three Spirit Nightcap, de ultieme drank om ontspannen bij weg te dromen.

Winters Warm De kou heeft ons in zijn greep, maar wij hebben de perfecte oplossing om je van binnenuit op te warmen. Onze alcoholvrije Glühwein is net zo knus en troostrijk als de traditionele versie. En als je verlangt naar iets rijkers, probeer dan eens een alcoholvrij rum shot in je hete chocolademelk. Laat de winter maar razen, met NIX blijf je heerlijk warm.

Elke dag van Dry January is een nieuwe kans om te genieten van heerlijke smaken en warme momenten, zelfs tijdens de koudste dagen. Wij bij World of NIX zijn hier om elke stap op deze reis met jou te vieren – proost op de vele mooie momenten die nog komen gaan!

Met hartelijke groeten, Team NIX