Sprankelend het nieuwe jaar in: Zo begin je 2024

Alcoholvrije bubbels Saboritz wordt feestelijk ingeschonken

Waarom zou het feest stoppen als de kerstversieringen zijn opgeborgen? Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat vraagt om een fonkelend begin. Bij World of NIX zorgen we ervoor dat je feestvreugde naadloos overgaat van kerstgezelligheid naar nieuwjaarsbruis!

Ben je klaar om 2024 in te luiden met een beng, zonder ook maar een greintje alcohol? Wij wel! Ons assortiment van meer dan 200 alcoholvrije dranken staat te popelen om jouw nieuwjaarsfeest te upgraden naar ongekende hoogtes. Of je nu van subtiel mousserend houdt of het liever zoekt in de rijkdom van een complexe cocktail, we hebben het allemaal voor je klaarstaan.

Laat de kurken (figuurlijk dan) van de alcoholvrije bubbels vliegen en toast op nieuwe mogelijkheden, frisse starts en momenten die we samen koesteren. En ja, je leest het goed: onze selectie zal je doen sprankelen, glitteren en schitteren tot lang nadat de klok twaalf uur slaat.

Voor diegenen die groots uit willen pakken – want hé, meer zielen betekent meer vreugd – hebben we iets bijzonders. Onze magnum flessen van 1,5 liter zijn dé showstoppers op elk feest. Niet alleen zijn ze een lust voor het oog, ze zorgen er ook voor dat iedereen voorzien is van een feestelijk drankje.

En als de roes van de feestdagen is gezakt en je jezelf vindt in de serene rust van januari, vrees niet. Wij staan voor je klaar met inspirerende tips en tricks om Dry January niet alleen door te komen, maar er ook van te genieten.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel nu en zorg dat de beste selectie van alcoholvrije juweeltjes jouw feestje komt opvrolijken. Op naar een bruisend nieuw jaar vol nul-procent feestelijkheid!

Cheers op een sprankelend nieuw begin, Team NIX