Last-Minute feesttips: Jouw nieuwjaarsbubbels wachten!

Alcoholvrije bubbel Saboritz wordt gedronken

De klok tikt door en het nieuwe jaar is bijna hier! Voor de feestprofs die alles tot in de puntjes hebben gepland en de spontane feestgangers die van elk moment het beste maken - wij staan voor jullie klaar.

Is je drankvoorraad al feestklaar of heb je nog een laatste boost nodig voor het ultieme Nieuwjaarsfeest? Maak je geen zorgen, een sprankelende oplossing is dichterbij dan je denkt! Dit weekend ben je van harte welkom in onze slijterijen in de Jordaan of de Pijp om de perfecte alcoholvrije bubbels, verwarmende Gluhwein of de feestelijkste cocktails op te pikken. En ja, we zijn er ook voor je op zondag!

Tips voor de Feestdagen:

  • Kies een magnum fles van 1,5 liter voor een groots gebaar en zorg ervoor dat iedereen een glas kan heffen als de klok twaalf slaat.
  • Ontdek onze selectie van verwarmende drankjes die perfect zijn om te nippen terwijl je het vuurwerk bewondert.
  • Ga voor onze exclusieve mixen die je feestje gegarandeerd naar een hoger niveau tillen.

Vooruitblik: Na het feestgedruis wacht ons allemaal een frisse start met Dry January. Ben je benieuwd hoe je deze maand op een leuke en smaakvolle manier doorbrengt? Blijf dan hangen, want we delen binnenkort onze beste tips en tricks.

We wensen je een fonkelende afsluiting van het jaar en een begin van 2024 vol bruisende momenten. Kom langs en we zorgen samen voor een onvergetelijke jaarwisseling!

Proost op een fantastisch nieuw jaar, Team NIX