Maak je Koningsdag feestelijk met alcoholvrije drankjes!

Maak je Koningsdag feestelijk met alcoholvrije drankjes! - World of NIX

Het is bijna zover: Koningsdag staat voor de deur! Tijd om de straten oranje te kleuren, onze nationale trots te vieren en samen te komen voor een dag vol plezier. Of je nu de drukte van de vrijmarkt omarmt, geniet van live muziek op een festival, of liever thuisblijft voor een intiem samenzijn, bij Team NIX hebben we de perfecte alcoholvrije drankjes om jouw Koningsdag extra speciaal te maken. Proost mee met onze speciale oranje selectie en laten we er samen een onvergetelijke dag van maken!

FEESTELIJKE TOPPERS

Maak kennis met onze feestelijke parels! We zijn trots om premium merken zoals Saboritz Spumante aan te bieden, voor diegenen die de van alcoholvrije champagne alternatieven houden. Maar ook voor liefhebbers van lokale smaken hebben we iets bijzonders in petto. Ontdek de verfrissende Kombucha's van Wilder Land, met ingrediënten rechtstreeks van het Nederlandse land, waaronder verrassende lokale onkruiden. En vergeet zeker niet onze selectie van Vinada, die de diversiteit en verfijning van alcoholvrije dranken laat zien. Met deze merken brengen we een wereld van smaak naar je glas!

KONINKLIJKE COCKTAILSMocktail Negroni Rosso van Roots

Vier Koningsdag in stijl met onze vrolijke oranje cocktails, perfect voor elke feestelijke gelegenheid! Van de sprankelende 'Rebels Spritz' tot aan de bruisende 'Wilfred's SaboSpritz', de pittige 'Roots Negroni Rosso' en de verfrissende 'Bitter Mary', we hebben voor ieder wat wils. Deze kleurrijke en smaakvolle creaties zijn niet alleen eenvoudig te maken, maar zorgen er ook gegarandeerd voor dat de sfeer erin blijft tijdens jouw Koningsdagviering. 

Of je nu op zoek bent naar verfrissende drankjes, inspirerende recepten of gewoon wat tips om je Koningsdag extra speciaal te maken, bij Team NIX staan we klaar om jou te helpen het maximale uit deze feestelijke dag te halen. Laten we samen proosten op een gezellige, kleurrijke en bovenal smaakvolle Koningsdag!

Cheers op een fantastische koningsdag, Team NIX