Ontdek de sprankelende wereld van sparkling tea

Sparkling tea van Acala

Ben je klaar voor een nieuwe drankervaring die je zintuigen prikkelt en verrast? Maak kennis met Sparkling Tea, een innovatieve creatie die de rijke tradities van thee combineert met het levendige van bubbels.

Een Unieke Blend Sparkling Tea is meer dan een drankje; het is een culinaire reis. Door fijne thee te vermengen met de bruisende frisheid van bubbels, ontstaat er een verfijnde smaakbeleving. Vaak krijgt de traditionele basis van groene of zwarte thee een extra dimensie door de toevoeging van kruiden en botanicals, wat elke slok tot een ontdekking maakt. Proef nu alle verschillende stijlen van Acala, rosé, white, red, spritz en mimosa en ontdek unieke smaken!

Acala: Vernieuwers uit Litouwen Een van de pioniers op dit gebied is Acala, afkomstig uit het prachtige Litouwen. Acala weet natuurlijke smaken zoals grapefruit en rode bessen perfect te balanceren met een kruidige ondertoon. Hun aanpak is niet alleen innovatief, maar ook onmiskenbaar smaakvol. Duik in het verhaal achter Acala en laat je inspireren door hun frisse kijk op Sparkling Tea.

Een Nieuwe Kijk op Mimosa Zoek je iets echt unieks voor je volgende brunch? Probeer dan de Mimosa-style Sparkling Tea van Acala. Dit drankje biedt de fruitige frisheid van een klassieke Mimosa, maar verrast met de complexiteit en diepgang van Sparkling Tea. Een gegarandeerde hit die elke bijeenkomst speciaal maakt.

Of je nu een verfijnde begeleider zoekt voor je diner of iets speciaals voor feestelijke dagen, Sparkling Tea biedt een wereld aan mogelijkheden. Bij World of NIX zijn we trots op ons assortiment van deze betoverende drankjes. Laat je meenemen op een bruisende ontdekkingstocht en vind jouw nieuwe favoriete Sparkling Tea. 

Proost op vernieuwing en verfijning, Team NIX