Proef de wereld: Een reis langs wereldse smaken

Proosten met sparkling tea van Saicho

Ben je klaar voor een culinair avontuur dat je smaakpapillen meeneemt op een reis rond de wereld? Bij World of NIX hebben we een selectie van alcoholvrije dranken die je door verschillende continenten, culturen, en een scala aan verrassende smaken leidt.

Europese Elegantie Onze reis begint dicht bij huis, in Europa, waar eeuwenoude tradities en verfijnde smaken samenkomen. Ontdek de 'not wine' uit Frankrijk, een land bekend om zijn wijntraditie, maar nu ook vooruitstrevend in alcoholvrije alternatieven. Laat je vervolgens meeslepen door de Italiaanse Spritz, gemaakt met authentieke Italiaanse Spumante voor een verfrissende twist. En vergeet niet om je te laten verrassen door Ambijus Clearly Confused uit Noorwegen, een unieke blend die smaken van sparrennaalden en appel combineert voor een onvergetelijke ervaring.

Van Azië tot Afrika Vanuit Europa zetten we koers naar Azië, waar we ons onderdompelen in de wereld van Sparkling Tea van Saicho. Deze dranken, met hun diepe en complexe smaken, zijn een ware ode aan de Aziatische theecultuur. Onze reis voert ons vervolgens door de prachtige landschappen van Oceanië, waar de frisse en levendige alcoholvrije wijnen van Giesen ons opwachten. Ten slotte bereiken we de zonnige kusten van Zuid-Afrika, een plek waar de innovatieve alcoholvrije wijnen van Cognato en de florale aroma's van Abstinence nieuwe standaarden zetten in de wereld van alcoholvrije dranken.

Bij World of NIX geloven we dat elke slok een verhaal vertelt, een verhaal van traditie, innovatie en avontuur. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie nodigt je uit om de wereld te verkennen vanuit het comfort van je eigen huis. Welke bestemming wordt jouw favoriet?

Proost op je wereldse avontuur, Team NIX