Proef het plezier: Ontdek, geniet en experimenteer

Lekker alcoholvrije dranken proeven

Ben je klaar voor een smaakavontuur? Stap binnen in een wereld waar elke slok een ontdekking is en elke drank een verhaal vertelt. Bij World of NIX nodigen we je uit om langs te komen in onze slijterijen in Haarlem of Amsterdam voor een onvergetelijke proeverij.

Een Persoonlijke Proeverij Beleef een persoonlijk feestje voor je smaakpapillen en duik in onze uitgebreide collectie alcoholvrije wijnen en spirits. Of je nu op zoek bent naar jouw nieuwe favoriete drankje of je door ons wilt laten verrassen met iets onverwachts, wij staan klaar om je te begeleiden in jouw ontdekkingsreis.

Proefpakketten voor Thuis Voor degenen die de voorkeur geven aan het comfort van thuis proeven, hebben we iets speciaals. Onze zorgvuldig samengestelde proefpakketten bieden de perfecte kans om een eigen proeverij te organiseren. Van verkwikkende witte wijnen tot rijk geurende spirits, er is iets voor elke smaak. Bestel eenvoudig online en het feest kan beginnen, gewoon bij jou thuis.

Terug naar de Roots Ontdek de kracht van traditionele kruidengeneeskunde met het Griekse merk Roots. Hun benadering, die teruggaat naar de oorsprong van eeuwenoude kruidenrecepten, resulteert in bijzondere aperitieven zoals hun bitterzoete "rosso" en verfrissende "bianco". Perfect om puur te genieten of te mixen in een klassieke Negroni of Spritz. Duik in de recepten en laat je inspireren.

Of je nu kiest voor een persoonlijke proeverij in onze slijterij, of liever thuis experimenteert met onze proefpakketten, bij World of NIX is het altijd een feest van smaken. We nodigen je uit om de rijkdom van alcoholvrije dranken te ontdekken en jouw perfecte match te vinden.

Proost op jouw smaakavontuur, Team NIX