Shake it up: De Dry January challenge!

Mocktail gemaakt met Rebels 0.0%

Januari staat in het teken van nieuwe mogelijkheden en bij World of NIX houden we van een goede uitdaging. Met Dry January in volle gang, dagen we je uit om de bartender in jezelf los te laten en te experimenteren met onze heerlijke alcoholvrije dranken.

Durf te Ontdekken Het is tijd om te mixen, te matchen en magie te creëren in je eigen keuken. Pak je shaker en kies uit onze selectie van non-alcoholische spirits om je persoonlijke cocktailkunsten te vertonen. Heb je een prachtig drankje bedacht? Fantastisch! Deel jouw creatie met ons via e-mail of op social media en inspireer anderen met jouw mixologie skills.

Winactie Alert! Blijf onze social media kanalen volgen, want we hebben binnenkort een spetterende winactie die perfect aansluit bij deze challenge. Houd je ogen open, blijf tuned en laat je verrassen!

Signature Cocktails Of je nu kiest voor een pittige G'nger Mojito of een elegante Social Elixer Light & Stormy, geef je eigen draai aan de klassiekers. Ons Shake Dry January pakket, met vier verschillende spirits, is jouw ticket om te ontdekken wat jouw 'signature' cocktail wordt. Begin maar met shaken!

Perfecte Food Pairing En als je op zoek bent naar de perfecte culinaire combo, check dan ons menu met de fijnste alcoholvrije dranken die hand in hand gaan met heerlijke gerechten. Of je nu de rijke tonen van Cognato Red combineert met een aards bietengerecht of de frisse Ara Sauvignon Blanc naast een delicaat visgerecht serveert, je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn.

Maak van Dry January een culinair feest en een ontdekkingsreis van smaken met World of NIX. Deel jouw avonturen, je creaties en natuurlijk, geniet van elk overheerlijk alcoholvrij moment.

Proost op je ontdekkingsreis, Team NIX