Verken de pittige wereld van gembercocktails

Wat je allemaal kan maken met gemberdrank Sapinca

Ben je klaar om je smaakpapillen te laten dansen met de spannende smaken van gember? Bij World of NIX introduceren we een scala aan gemberdranken die zowel pittig als gezond zijn. Ontdek de veelzijdigheid van gember, van krachtige shots tot verfijnde cocktails.

Ontdek Sapinca en Meer Onze gemberdranken barsten niet alleen van de antioxidanten, maar bieden ook een exotische smaak die elke cocktailavond kan opfleuren. Een topmerk in deze categorie is Sapinca, beroemd om hun historische wortels die teruggaan tot de tijd van de Inca's. Hun Root Elixer combineert gember met tien andere krachtige wortelsoorten voor een unieke smaakervaring.

Minder Suiker, Meer Smaak Voor de gezondheidsbewuste drinkers hebben we de Gimber Brut. Deze speciale mix bevat 50% minder suiker en is verrijkt met premium yuzu en citroentijm, wat een verfrissende en toch robuuste smaak biedt die perfect is voor elke gelegenheid.

Kurkuma Meets Gember Paulie’s Kurkuma Elixer is een andere innovatieve creatie waarin gember en kurkuma samenkomen om een aardse, licht pittige drank te vormen. Deze elixer is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een gezondheidsboost met volle smaak.

Cocktail Suggestie: G'nger Mojito Geen gemberdrank-discussie is compleet zonder een cocktailrecept. Onze G'nger Mojito biedt een pittige draai aan de klassieke Mojito. Perfect gebalanceerd tussen zoet en kruidig, dit is een cocktail die je zeker moet proberen. Maak het thuis voor jezelf of geef het als een smaakvol cadeau aan iemand die van unieke smaken houdt.

Bij World of NIX geloven we in het vieren van unieke smaken en gezonde keuzes. Onze collectie gemberdranken biedt voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een verkwikkende kick of een gezonde sip. 

Proost op gezondheid en heerlijke smaken, Team NIX