Vier de lente en pasen met het sprankelende lente menu

Lente brunch met bijpassende alcoholvrije dranken

Vrolijk Pasen van World of NIX! Dit seizoen nodigen we je uit om samen met ons de lente te omarmen met ons speciaal samengestelde lente menu. Bereid je voor op een kleurrijke reeks aan gerechten, elk met zorg gepaard met een bijpassende alcoholvrije drank, om elk lentemoment te vieren.

Paasbrunch om van te Dromen Begin dit weekend met een betoverende paasbrunch, waarbij elk gerecht naadloos aansluit bij onze zorgvuldig geselecteerde dranken. Stel je voor: geroosterde bieten met geitenkaas begeleid door de delicate Acala White, of een lichte citroen-risotto verrijkt met de tonen van Ambijus of Saicho Jasmine. Met deze combinaties verandert je brunch in een ware smaakexpeditie.

Een Duel van Brunchfavorieten: Mimosa vs Spritz Wat is een brunch zonder de bruisende keuze tussen een Mimosa of een Spritz? Onze Acala Sparkling Tea's zijn de sterren van deze show. Kies voor de verfrissende Mimosa Style, een sprankelende symfonie van sinaasappels, of laat je verrassen door de Spritz Style, rijk aan kruiden en rode citrus. De vraag is: ben je #TeamMimosa of #TeamSpritz?

Ons lente menu is een ode aan de vreugde en vernieuwing die het seizoen met zich meebrengt. Van intieme brunches tot feestelijke samenkomsten, World of NIX staat klaar om elk moment met smaak en stijl te vullen. Ontdek alle recepten en bijpassende dranken op onze website en maak van deze lente een onvergetelijke culinaire reis.

Vrolijk Pasen en een sprankelende lente, Team NIX