Vier de Lente met nieuwe Franse alcoholvrije wijnen

Alcoholvrije Franse wijnen van La Vie en Zero

Met de komst van de lente introduceren we met trots drie nieuwe parels uit Frankrijk in onze collectie. Van de robuuste velden van Bordeaux tot de idyllische landschappen van Bergerac-Duras, deze selectie belichaamt de essentie van alcoholvrije Franse wijntraditie.

Een Nieuw Begin met La Vie en Zéro Verfris je palet met de witte Merlot van La Vie en Zéro, een wijn die finesse en frisheid perfect combineert. Het is een elegante keuze die elk moment verheft, van een rustige middag in de tuin tot een verfijnd diner.

Zonovergoten Middagen Geen lente zonder een glas rosé in de hand, en onze nieuwe levendige rosé van La Vie en Zero is precies wat je nodig hebt voor die zachte lentemiddagen. Met elke slok waan je je op een zonovergoten terras in Frankrijk, genietend van het moment.

Avontuur met Sauv'Terre Voor de liefhebbers van rood introduceren we Sauv'Terre, een gekoelde rode Merlot die barst van de smaak. Deze wijn neemt je mee op een avontuurlijke tocht door het zonnige Franse landschap, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks.

Ontdek Jouw Favoriet Moeite met kiezen? Waarom probeer je niet een van onze zorgvuldig samengestelde pakketten? Zo kun je genieten van het beste dat Frankrijk te bieden heeft en misschien zelfs een nieuwe favoriet ontdekken.

Bij World of NIX vieren we de komst van de lente met open armen en een glas heerlijke Franse wijn in de hand. Ontdek onze nieuwste aanwinsten en laat je meeslepen door de verhalen die elke fles te vertellen heeft. Proost op een seizoen vol nieuwe ontdekkingen en memorabele momenten.

Vier de lente, Team NIX