Vier de liefde met een romantische elegante bubbel

Proosten met een alcoholvrije bubbel van Saboritz

De dag van de liefde staat voor de deur, en wat is er nu romantischer dan samen proosten met elegante bubbels? Bij World of NIX hebben we precies wat je nodig hebt om je Valentijn te verrassen en een onvergetelijke avond te creëren.

Een Toast op de Liefde Begin je Valentijnsavond met de sprankelende finesse van Saboritz. Deze premium Spumante uit Veneto, gemaakt met de verfijnde prosecco druif, vormt het perfecte aperitief om te toasten op jullie liefde. Laat elke bubbel jullie samenzijn vieren.

Diner bij Kaarslicht Valentijnsdag is niet compleet zonder een intiem diner bij kaarslicht. En bij zo'n speciale gelegenheid hoort een bijzondere fles wijn. Kies voor de fruitige tonen van Giesen Merlot of de diepe, volle smaak van Cognato Red om jullie maaltijd te begeleiden. Vergeet niet ons wijn-spijs menu te raadplegen voor de perfecte pairing.

Een Geschenk van het Hart Wil je je Valentijn echt in de watten leggen? Geef dan de Saicho- of Vinada Giftbox cadeau. Elke box is een ontdekkingsreis door drie verschillende smaken, verpakt in een luxe set. Het is een attent en origineel cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Valentijnsdag is de uitgelezen kans om de liefde te vieren, en bij World of NIX helpen we je graag om deze dag extra speciaal te maken. Of je nu kiest voor sprankelende bubbels, een zorgvuldig geselecteerde rode wijn of een luxe giftbox, wij staan klaar om jullie liefde te vieren.

Proost op de liefde, Team NIX