Vier het voorjaar met de perfecte drankjes

Alcoholvrije rum drinken op de piste

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, en dat betekent tijd voor avontuur, ontspanning en natuurlijk... heerlijke alcoholvrije drankjes! Of je nu gaat uitwaaien aan zee, een rustgevende wandeling in het bos maakt, of sneeuwpret hebt, bij World of NIX hebben we voor elk moment het perfecte drankje.

Vind Jouw Smaak Na een dag vol buitenplezier is er niets beter dan ontspannen met een glas van je favoriete drankje. Ontdek jouw ideale alcoholvrije wijn of cocktail in een van onze slijterijen of duik online in onze wereld van nieuwe smaken en de beste wijn-spijs combinaties. Laat ons je gids zijn in het vinden van die perfecte match.

Koud Buiten, Warm Binnen Voor de liefhebbers van de winterse kou hebben we iets speciaals. Warm op met onze heerlijke warme choco met alcoholvrije rum of traditionele Glühwein. Onze selectie van winterse dranken is de perfecte manier om de vakantieknusheid in huis te halen, dus sla nu je voorraad in!

Spritz: Een Vleugje Italiaanse Zon Licht, verfrissend en met een bitterzoete twist; onze Spritz is de ideale metgezel voor je vakantiedagen. Deze drank, met wortels die teruggaan naar de 19e eeuw in Noord-Italië, was oorspronkelijk een manier voor soldaten om lokale wijnen lichter te maken door water toe te voegen. Onze moderne varianten, met de levendige smaken van bloedsinaasappel of rozemarijn, brengen een stukje Italiaanse zon naar je toe, waar je ook bent.

Laat de voorjaarsvakantie het startsein zijn voor heerlijke momenten met familie en vrienden, versterkt door de perfecte drankjes van World of NIX. Ontdek, proef en geniet van de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken.

Proost op een onvergetelijke vakantie, Team NIX