VIER JE MOMENTEN MET WORLD OF NIX

Proef heerlijke alcoholvrije dranken op ieder moment

Elk moment van de dag is een speciale gelegenheid is om te vieren. Van een ontspannen ochtendbrunch tot een spetterend avondfeest, wij hebben voor elke gelegenheid het perfecte alcoholvrije drankje.

Begin je dag met een heerlijke ochtendbrunch. Stel je voor: je zit aan een zonnige ontbijttafel en nipt aan een alcoholvrije mimosa. Dit verfrissende drankje is de ideale start van een productieve en plezierige dag.

In de middag, tijdens een picknick in het park of een rustige middag thuis, is onze Acala Spritz perfect. Het is een lichte en verfrissende dorstlesser die geweldig samengaat met een eenvoudige lunch zoals een salade of een sandwich. Ontspan en geniet van de kleine momenten met deze heerlijke cider.

’s Avonds is het tijd voor een heerlijk diner. Onze La Vie en Zero Blanc, een droge witte Merlot uit de Bordeaux, is een uitstekende keuze om je maaltijd compleet te maken. Deze alcoholvrije wijn past perfect bij een salade met geitenkaas, asperges of een pasta met burrata. Voor meer culinaire inspiratie, bezoek onze receptenpagina voor de beste combinaties.

Voor een knallend feestje is de Gnista 'n Ginger cocktail een absolute aanrader. Deze alcoholvrije cocktail is een hit en zal je gasten zeker imponeren. Het recept is eenvoudig en te vinden op onze website, zodat je makkelijk iets bijzonders kunt serveren. En voor een rustige afsluiting van de avond, is de Three Spirit Nightcap de perfecte keuze. Deze rustgevende drank helpt je ontspannen en zorgt voor een goede nachtrust.

Bij World of NIX hebben we alles wat je nodig hebt om elk moment van de dag speciaal te maken. Ontdek onze uitgebreide selectie alcoholvrije dranken en vier jouw momenten op jouw manier.

Cheers, Team NIX