Vier Pasen in stijl met wereldse alcoholvrije smaken

Alcoholvrije bubbel van ALT tijdens de paasbrunch

De lente is aangebroken, en daarmee ook de tijd voor feestelijke lange weekenden vol met gezelligheid, zoals Pasen. Of je nu een uitgebreide brunch plant, een familiediner organiseert, of gewoon geniet van het samenzijn, World of NIX heeft de perfecte alcoholvrije drankjes om elke gelegenheid extra speciaal te maken.

Begin de Dag Sprankelend: Start je Paasochtend met een vleugje elegantie. Een Acala Mimosa of een glas Saboritz Spumante zorgt direct voor een feestelijke sfeer. Deze verfijnde alcoholvrije bubbels zijn ideaal om te toasten op de mooie momenten.

Verfrissing en Pit: Voor de liefhebbers van iets verfrissends met een pittige twist, bieden onze gemberdranken en kombucha's een unieke smaaksensatie. Ze zijn niet alleen heerlijk als aperitief, maar ook perfect als smaakvolle onderbreking tijdens het paaseieren zoeken.

Diner in Stijl: Als het tijd is voor het diner, kies dan voor de elegantie van een Sparkling Tea of de frisse noten van een Sauvignon Blanc. Deze dranken complementeren je Paasmaaltijd perfect en zorgen voor een harmonieuze balans met lente-geïnspireerde gerechten.

Feestelijke Paascocktail: Spring Spritz Maak dit jaar Pasen onvergetelijk met onze speciale Spring Spritz. Deze cocktail, gemaakt met Abstinence Lemon Aperitief en ALT Blanc de Blancs, is als een lentebries in je glas. Met de frisheid van pas geplukte citroenen en bruisende bubbels is dit de perfecte drank om het seizoen te vieren.

Laat World of NIX jouw Pasen verrijken met onze zorgvuldig geselecteerde alcoholvrije dranken. Van de eerste bubbels bij de brunch tot de laatste slok bij het diner, we hebben alles in huis om van jouw Paasweekend een smaakvolle beleving te maken. Proost op een zonnig en vreugdevol Pasen!

Vrolijk Pasen, Team NIX