Volg de trend: Oranje dranken voor de zomer

Alcoholvrije cocktail helemaal in de trend kleur oranje voor het EK voetbal

Deze maand draait alles om de trendkleur: oranje. Een kleur die bruist van energie, pit en warmte, net zoals je vindt in alcoholvrije cocktails met (bloed)sinaasappel of perzik. Bij World of NIX hebben we de lekkerste alcoholvrije drankjes voor jou geselecteerd die perfect passen bij deze zomerse fruity vibe. En het beste van alles? Ze zijn helemaal in stijl voor het EK!

Oranje Dranken

Voor de liefhebbers van oranje hebben we een aantal geweldige toppers. Bezoek onze receptenpagina of doe de cocktailtest om heerlijke cocktails te ontdekken, zoals de SaboSpritz. Zin in een oranje alternatief op cocktails? Probeer dan de Acala Sparkling Tea Rose met een licht fruitige bubbel. Of mix Sapinca Root Elixer met spa rood voor een pittige kick. Deze drankjes zijn perfect voor de zomer en helemaal trendy!

Negroni

Wil je iets bijzonders mixen? Ga voor een alcoholvrije Negroni. Deze Italiaanse klassieker is stevig en bitter, en perfect voor de echte liefhebber. Vul een mooi glas met ijs tot de rand. Schenk 3 cl Rebels Botanical Dry in, voeg 3 cl Abstinence Blood Orange toe en maak het af met 3 cl Roots Divino Rosso. Garneer met een sinaasappelschil of een maraschino kers. Liever een snelle mix? Roots Aperitief Rosso met tonic en ijsblokjes is simpel, maar oh zo lekker!

Bij World of NIX hebben we alles wat je nodig hebt om deze zomer in stijl te genieten. Volg de trend en ontdek onze oranje drankjes die niet alleen heerlijk smaken, maar ook helemaal bij de zomerse sfeer passen.

Cheers, Team NIX