Stage Marketing en Social Media

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

Stage Marketing & Social Media

Onze jonge start-up organisatie is op zoek naar een marketing & social media stagiaire! Tijdens deze stage krijg je uitgebreid de kans om je verder te verdiepen in verschillende vormen van social media en je helpt ons bij het bedenken en creëren van leuke en interessante campagnes om de doelgroep aan te trekken. Op dit moment zijn wij actief op Instagram, Facebook, LinkedIN en hebben we onze eigen nieuwsbrieven. We schrijven blogs en zijn continue bezig om leuke samenwerkingen aan te gaan met influencers, podcasts, restaurants en bedrijven.

Met een uniek concept, groot aanbod en slijterijen in Amsterdam, Amersfoort, Haarlem, Tilburg én een webshop, zijn wij klaar om de alcoholvrije markt ook op social media verder te veroveren. Op het hoofdkantoor in Amsterdam (Sloterdijk) werken we met een team van 10 gedreven en gezellige professionals waaronder de 2 oprichters. Groeien gaat met vallen en opstaan. Successen worden gevierd en van een verkeerd besluit leren we. Enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn een must.

Dit ga je doen
's Morgens begin je je dag met een alcoholvrije gin tonic en het checken van de sociale media kanalen. Als social media expert bespreek je met het marketingteam van World of NIX de laatste trends en welke werkzaamheden je deze week gaat oppakken. Daarna ben je voornamelijk bezig met het creëren van content. Je helpt bij het bedenken, schrijven en ontwerpen van bijvoorbeeld campagnes, blogs en nieuwsbrieven. Je onderhoudt onze kanalen en bent verantwoordelijk voor zowel het beeldmateriaal als de tekst. Jij zorgt voor inspirerende inhoud en zoekt samen met content marketeer Noor naar interessante samenwerkingen, om zo onze social media naar een hoger niveau te tillen.

Ben jij:

  • Een student aan een hbo-opleiding in de richting van: marketing, communicatie, media en communicatie, een creatieve- of een andere relevante studie
  • Op zoek naar een meewerkstage per september voor minimaal 5 maanden
  • Iemand met passie voor visual storytelling en pak je je verantwoordelijkheid; social media is altijd aan!
  • Constant bezig met creëren van content, dus creativiteit en inzicht is belangrijk
  • Op de hoogte van de verscheidene social media kanalen: je weet wat er speelt
  • Heb je ervaring in programma’s zoals Photoshop, Illustrator en Canva en weet je hoe je deze doeltreffend kunt inzetten. Of wil je dit graag leren?
  • Beheers je de Nederlandse taal perfect en vindt je het leuk om met taal en tekst bezig te zijn
  • Net zo enthousiast over alcoholvrije dranken als wij 

Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij bieden

Een stage bij De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland! Wij blijven groeien en jij groeit met ons mee.

-       Verwachte startdatum: September/Oktober 2023

-       Niets is voor nix, wij bieden een marktconforme stage vergoeding

-       Personeelskorting

-       Een energieke cultuur waarin ondernemerschap, verantwoordelijkheid en hands on voorop staan

-       Cocktail workshops waarbij je leert de lekkerste alcoholvrije cocktails te maken 

Over World of NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken in plaats van alcoholische.

Wij willen, samen met jou, de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief.

Kom bij ons stage lopen

We hebben plezier, zijn innovatief en ondernemend. Geloof jij hier ook in en heb je zin in een nieuw avontuur? Solliciteer dan meteen! Mail ons op: werken@worldofnix.com. Voeg aan je sollicitatie een korte motivatie en je CV of LinkedIn profiel toe.