Startup Stage

STARTUP STAGE

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

De beste manier om te ervaren hoe het is om te ondernemen is om het gaan doen. Of, van dichtbij mee te maken hoe een ondernemer zijn of haar dagen vult. World of NIX - De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland, biedt jou de mogelijkheid om stage te lopen bij een groeiende startup. Met een uniek concept, groot aanbod en een groeiend aantal slijterijen, zijn ze klaar om de alcoholvrije markt te veroveren. Ben jij benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken?

Wij laten jou zien hoe onze dagen eruitzien, hoe we begonnen zijn, welke doelen we hebben en wat we hiervoor moeten doen en laten. Geen dag is hetzelfde voor een ondernemer en er zijn veel verschillende taken. Van onderhandelen tot het vinden van vastgoed, van marketing tot bezorger, van werkgever tot boekhouder. Het gaat met vallen en opstaan. Successen worden gevierd en van een verkeerd besluit leren we. Enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn een must.

We hebben slijterijen in Haarlem, Amsterdam, Amersfoort en Tilburg. Op het hoofdkantoor in Amsterdam (Sloterdijk) werken we met een team van 10 medewerkers waaronder de 2 eigenaren. Verder wordt het team op korte termijn aangevuld met een marketingmanager, assortiment manager en een finance medewerker.

Over World of NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken.

We zoeken

World of NIX is opzoek naar studenten die tijdens een stageperiode willen ervaren hoe het is om te ondernemen. Je brengt jouw kersverse kennis, nieuwe inzichten en eigen ideeën mee. Je leert het ondernemen kennen, hoe het eraan toegaat bij een startup en je werkt aan een specifiek project dat we samen bepalen. Dit project sluit aan bij jouw opleiding.

We bieden

Je kunt bij ons aan de slag voor zo lang als je stage duurt, 40 uur per week. We betalen een stagevergoeding van € 450 en je krijgt reiskosten vergoed als je meer dan 10 kilometer van kantoor woont.

We horen graag van je! Je kunt een mail met CV en korte motivatie sturen naar werken@worldofnix.com.