Vacature Medewerker slijterij Haarlem

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

WINKELMEDEWERKER HAARLEM

Om het team van World of NIX opent De Eerste Alcoholvrije Slijterijen van Nederland. Wij zoeken voor onze locatie in Haarlem een ondernemende Store Manager (32 - 36 uur)! Als store manager speel je een belangrijke rol in de uitstraling en de groei van World of NIX. Samen met je team, neem je de gasten mee in de wereld van alcoholvrij in de alcoholvrije slijterij in Haarlem te versterken zoeken wij nog een gastvrije Winkelmedewerker voor zowel in het weekend als doordeweeks.

Als winkelmedewerker speel je een belangrijke rol in de beleving van World of NIX opent De Eerste Alcoholvrije Slijterijen van Nederland. Wij zoeken voor onze locatie in Haarlem een ondernemende Store Manager (32 - 36 uur)! Als store manager speel je een belangrijke rol in de uitstraling en de groei van World of NIX. Samen met je team, neem je de gasten mee in de wereld van alcoholvrij. Je neemt de gasten mee in de wereld van alcoholvrij en je adviseert ze over de lekkerste speciaalbieren, wijnen en cocktails. Alles mag geproefd worden, een unieke gastvrije ervaring in de slijterij. Samen met je collega’s behaal je mooie resultaten en vier je de successen.

Ben jij:

  • Sociaal vaardig en adviseer jij graag onze gasten bij hun aankoop?
  • Net zo enthousiast over alcoholvrije dranken als wij?
  • Ook in het weekend beschikbaar?
  • Op zoek naar een vaste- of bijbaan?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij bieden

Een baan (of bijbaan) bij De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland! Wij blijven groeien en jij groeit met ons mee.

Verwachte startdatum: zo snel mogelijk, in overleg

  • Salaris: € 8,00 - €14,00 bruto per uur (inclusief vakantiegeld en vakantiedagen)
  • Zondagdienst 150% uitbetaald
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting
  • Flexibel werkrooster
  • Én cocktail workshops waarbij je leert de lekkerste alcoholvrije cocktails te maken

Over World of NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken in plaats van alcoholische.

Wij willen, samen met jou, de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief.

Kom bij ons werken

We hebben plezier, zijn innovatief en ondernemend. Geloof jij hier ook in en heb je zin in een nieuw avontuur? We horen graag van je! Stuur een mail met CV naar werken@worldofnix.com.

Heb jij een net wat ander profiel, maar word je wel heel enthousiast van het lezen van deze vacature, reageer dan ook. We staan er voor open om jouw talenten te ontdekken en te onderzoeken of er een match is.