Creëer het perfecte diner met ons Wijn-Spijs Menu

Alcoholvrije bubbel met bijpassend gerecht

Een heerlijke maaltijd is pas echt compleet met de perfecte drank erbij. Bij World of NIX begrijpen we dit als geen ander en daarom nodigen we je uit om te duiken in ons speciaal samengestelde wijn-spijs menu. Ontdek de ideale combinaties die elke hap naar een hoger niveau tillen.

Het Aperitief: Begin met Bubbels Elk diner verdient een sprankelende start en wat is er beter dan een bubbelend aperitief om de smaakpapillen te wekken? Kies voor de verfrissende Acala Sparkling Tea Spritz Style, een alcoholvrije drank met subtiele hints van grapefruit en bloedsinaasappel, voor een fruitige opening van de avond. Of verwen je gasten met een glas Saboritz Spumante, gemaakt van de fijnste prosecco druiven uit Italië, voor een elegante start.

Hoofdgerecht: Gnista Red French Style Als het tijd is voor het hoofdgerecht, laat dan Gnista Red French Style je leiden naar een culinair avontuur. Deze Zweedse 'not wine' is de perfecte begeleider voor geroosterde spitskool of andere heerlijk gegrilde groenten. De combinatie van rijpe rode bessen, zachte tannines, en een vleugje kruiden complimenteert de rijke, geroosterde smaken van je gerecht op sublieme wijze.

Een Italiaanse Touch met Gnista Red En voor een avond met een Italiaanse twist, biedt de Gnista Red Italian Style een harmonieuze aanvulling op een zelfgemaakte pizza uit de houtoven. Deze drank brengt de authentieke smaken van je pizza tot leven en zorgt voor een onvergetelijke eetervaring.

Bij World of NIX zijn we gepassioneerd over de kunst van het combineren van drank en spijs. Ons wijn-spijs menu is zorgvuldig samengesteld om jouw dineravonden te verrijken met perfect uitgebalanceerde smaken. Experimenteer, geniet, en ontdek jouw persoonlijke favorieten.

Proost op heerlijke combinaties, Team NIX