ONTDEK GNISTA: Zweedse Innovatie in Alcoholvrije Dranken

Not wines van Gnista

Voor Gnista is het belangrijk dat de producten geen imitaties zijn van bestaande alcoholische dranken of wijnen maar een klasse op zichzelf. Oprichter Erika deelt graag haar persoonlijke verhaal: "Elk drankje wordt geboren uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en innovatieve technieken. We streven naar alternatieven voor traditionele dranken. Onze smaken beloven een reis vol body en complexiteit, een ware ontdekkingstocht voor je smaakpapillen.

DRANKEN MET BODY

Gnista heeft zichzelf bewezen in 's werelds beste bars, waar hun twee spirits worden geserveerd. Maar de magie gaat verder dan dat. Met Gnista creëer je thuis ook moeiteloos heerlijke mocktails. En als kers op de taart presenteren ze de collectie Not Wines "Red": French en Italian Style. Deze wijnen hebben geen wijn als basis, maar zijn samengesteld uit verschillende sappen en kruiden. Perfect om te combineren met je maaltijd dankzij de rijke smaken van tannines, kersen en kruiden.

PROEVERIJ

"Ik kijk ernaar uit om naar de slijterijen van World of NIX in Amsterdam te komen. Het is geweldig om klanten 's middags te ontmoeten en live vragen te beantwoorden tijdens het proeven in de Jordaan op 2 mei en de Pijp op 3 mei," zegt Erika Ollén enthousiast.

Ontdek Gnista zelf met onze speciale weekdeal. Geldig zowel online als in de slijterij tot en met zondag 5 mei. Mis deze kans niet om de grenzen van smaak en innovatie te verkennen met Gnista.

Laten we samen proosten op vernieuwing, verfijning en grenzeloze smaakbeleving!

Cheers, Team Gnista & NIX