World of NIX in de Schijnwerpers

Alcoholvrije bubbel Saboritz Spumante gepresenteerd

De Dry January beweging is volop bezig en we vinden het fantastisch om te zien dat de alcoholvrije levensstijl steeds meer aanhangers vindt. Het enthousiasme is overal merkbaar: van de pers tot de vrolijke gesprekken in onze eigen community.

In de Media Het is bemoedigend om te zien hoe groot de impact is van Dry January. Met speciale vermeldingen in Het Parool en op NU.nl, is het duidelijk dat we niet de enigen zijn die de charme zien van een maand zonder alcohol. Het gesprek is levend en zoals een lezer opmerkte: "Super dat er zulke leuke opties zijn om ook mee te doen."

Internationaal Succes En het nieuws reist ver! Van Duitsland tot Japan, de alcoholvrije trend krijgt internationale erkenning. Om deze groeiende beweging te vieren, hebben we iets speciaals voor jou. Met onze speciale Dry January aanbieding ontvang je bij aankoop van vijf flessen premium Saboritz Spumante de zesde gratis. Dit is het perfecte moment om de wereldwijde verspreiding van een alcoholvrije levensstijl te vieren!

Proef en Ervaar Ben je klaar om je smaakpapillen te verrassen? Ons zorgvuldig samengestelde proefpakket voor Dry January is jouw ticket naar een maand vol nieuwe smaken en ontdekkingen. Het is dé kans om te proeven en te experimenteren met de rijkdom die de wereld van alcoholvrije dranken te bieden heeft.

Dry January is meer dan een trend; het is een nieuwe manier van genieten die de hele wereld verovert. Doe mee met World of NIX en vind jouw favoriete alcoholvrije drank om deze maand (en daarna) te vieren.

Proost op de avonturen die voor ons liggen, Team NIX