WEBSHOP MEDEWERKER World of Nix AMSTERDAM (Sloterdijk)

WE LOVE LIFE, WE LOVE EVERY PART OF IT! What about you?

WEBSHOP MEDEWERKER World of NIX AMSTERDAM (Sloterdijk)

World of NIX groeit! We openen vaak nieuwe slijterijen en onze webshop draait overuren. Veel bestellingen om te verwerken in ons magazijn in Amsterdam (Sloterdijk). We zoeken daarom een webshop medewerker die als de beste pakketten kan inpakken en versturen (8-32 uur per week).

De lekkerste alcoholvrije wijnen, speciaal biertjes en spirits zoals rums en gins om mooie cocktails mee te maken. Maar ook mooie cadeaupakketten bijvoorbeeld. Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en zo snel mogelijk verstuurd.

We zorgen ervoor dat onze voorraad goed gevuld blijft. Daarom komen er regelmatig leveringen binnen in ons magazijn. Je helpt bij het uitladen hiervan en het optimaal wegzetten in onze schappen. Jij weet hoe je efficiënt de orders kunt verwerken.

Ben jij:

  • Slim en nauwkeurig in het verwerken van orders?
  • Een kei in het ordenen van het magazijn?
  • Punctueel ten aanzien van tijdig klaarzetten van de bestellingen?
  • Fysiek sterk voor het werk in het magazijn?
  • Behulpzaam, proactief en flexibel?

 

Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij bieden

Een baan bij De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland! Wij blijven groeien en jij groeit met ons mee.

Startdatum: zo snel mogelijk

  • Salaris: € 10,00 - €13,00 bruto per uur (exclusief vakantiedagen en vakantiegeld)
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting
  • Flexibel werkrooster

Over World of NIX

Er zijn zoveel fantastische dingen om te ervaren in het leven. Een zonsopgang met je geliefde, hardlopen over de hei, feesten, lachen met je vrienden tot diep in de nacht, reizen, ontbijten met je gezin. We willen het allemaal volledig meemaken. Onze reis heeft ons geleerd dat het mogelijk is om die mooie avond en die mooie ochtend te hebben. De reis die werd voortgedreven door de wens voor een vrijer, gezonder, creatiever leven. Een leven dat we kunnen creëren door meer te genieten van alcoholvrije dranken in plaats van alcoholische.

Wij willen, samen met jou, de brug zijn tussen het beste aanbod van alcoholvrije dranken en de consument op zoek naar een lekker alternatief.

Kom bij ons werken

We hebben plezier, zijn innovatief en ondernemend. Geloof jij hier ook in en heb je zin in een nieuw avontuur? We horen graag van je! Stuur een mail met CV naar werken@worldofnix.com.