Koningsdag

Alcoholvrije cocktails tijdens koningsdag

Koningsdag staat voor de deur! Tijd om in het oranje te duiken, je favoriete playlists af te spelen en die gezellige vrijmarkten af te struinen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw Koningsdag van begin tot eind een feest blijft? Geen stress, World of NIX weet raad!

Eerste tip: Kies voor gemak. Niemand wil op zo'n dag zwaar tillen. Onze oplossing? Compacte ‘Ready To Drink’ blikjes. Ideaal voor onderweg. Kies uit ons assortiment van alcoholvrij bier. Zo heb je altijd een verfrissend drankje bij de hand, of je nu staat te swingen of die perfecte vintage vondst spot.

Nu, als je Koningsdag dichter bij huis viert, waarom dan niet zelf aan de slag gaan met wat cocktails shaken? Hier zijn een paar van onze oranje favorieten:

  • De Roots Negroni Rosso. Niet zomaar een cocktail, maar eentje die opvalt door een dieporanje koninklijke gloed. Een heerlijke mix van zoet en bitter, met een vleugje kruiden voor die extra kick.
  • Probeer ook eens de Wilfred's SaboSpritz. Deze cocktail is een echte opkikker. Een slimme combinatie van Wilfred's unieke bitterzoete smaken met de luxe bubbels van Saboritz Spumante. Elke slok brengt iets nieuws, met tonen van vlierbloesem, peer, rozemarijn en marmelade.
  • En dan hebben we de Bitter Mary. Een verfrissende twist op een klassieker, gemaakt met Three Spirit Livener en Fever Tree Raspberry & Rhubarb. Afgemaakt met een handje vers rood fruit. Perfect voor die zoet-zure smaakexplosie.

Met deze insider tips van World of NIX ben je helemaal klaar om Koningsdag te rocken. Want laten we eerlijk zijn, een topfeest zit 'm in de details. Van de plek, tot de tunes, tot het perfecte drankje in je hand. Met onze selectie van alcoholvrije drankjes geniet je van elke minuut, zonder ook maar iets te missen. Cheers op een onvergetelijke Koningsdag!