6 founder questions Dry January - Three Spirit

Een vrouw die een fles Three Spirit Nightcap in haar handen heeft.
We spraken met Lilley, de co-founder van het merk Three Spirit over hun bedrijf en Dry January. 

 1. "Kan je het verhaal delen van hoe je bedrijf is begonnen? Wat wakkerde jouw passie aan voor niet-alcoholische dranken?"
  Wij zijn een team van mensen die van goede tijden houden. We houden van een drankje, maar niet altijd een alcoholische. We zagen enkele jaren geleden iets borrelen toen niet-alcoholische spirits en functionele dranktrends in hun kinderschoenen stonden. We zagen een kans om de sociale voordelen van alcoholconsumptie aan te pakken door functionele ingrediënten te gebruiken in de NA-ruimte en vanaf daar is de interesse geëxplodeerd.

 2. "Wat is de grote droom en missie die jouw merk drijft? Hoe komen deze tot uiting in je producten en bedrijfscultuur?"
  We willen drinkers een echte keuze bieden, een echt alternatief voor alcohol dat niet zozeer over compromis gaat, maar eerder over plezier. Onze missie is om mensen te helpen hun alcoholconsumptie te verminderen en over te schakelen op de talloze genoegens die onze botanische elixers kunnen leveren in termen van nieuwe smaakprofielen en op maat gemaakte zintuiglijke voordelen.

 3. "Wat denkt je dat jouw niet-alcoholische dranken onderscheidt van andere beschikbare op de markt?"
  We zijn trots unieke vloeistoffen te creëren die niet proberen smaken van bekende alcoholische spirits na te bootsen, maar in plaats daarvan de kracht van planten benutten om complexe volwassen mengsels te leveren die heilzame effecten hebben. We hebben drankjes die je oppeppen, sociale verbinding verbeteren of je weer met beide benen op de grond brengen. Er zijn niet veel andere NA-drankassortimenten die dit kunnen. Onze mantra is waarom iets imiteren dat je nooit kunt zijn, beter om trots te zijn op wat je bent!

 4. "Heb je een persoonlijke favoriet in je assortiment van producten? Welke en waarom is het een must-try?"
  Nightcap is het kroonjuweel omdat het zijdezacht, verleidelijk, smakelijk en effectief is. Het is supergemakkelijk te drinken, omdat je het gewoon over ijs kunt gieten en netjes kunt nippen. Three Spirit heeft een assortiment van, je raadt het al, drie NA-spirits, maar het is ook de moeite waard om onze Blurred Vines-reeks te noemen; namelijk Sharp. Deze NA-witte wijnalternatief smaakt goddelijk en is verfrissend anders dan alles wat je eerder hebt geprobeerd. Vol met vitamine D, dus niet slecht voor de donkere winternachten...

 5. "Heb je coole tips of advies voor degenen die Dry January doen en op zoek zijn naar smakelijke niet-alcoholische opties?"
  Stel uw intenties vast. Je moet je hersenen vertellen wat je wilt. Herhaaldelijk. Ook is het vinden van je gemeenschap belangrijk. Als geen van je vrienden of familie Dry January doet, zijn er online nuchtere nieuwsgierige influencers of groepen om in te tappen voor advies en ondersteuning. Ik zou ook echt aanraden om wat niet-alcoholische opties te proberen, omdat ze je ervaring echt verhogen, in plaats van het gevoel van beperking of iets missen. Samen drinken is een sociaal ritueel, en een goede kwaliteit alcoholalternatief zoals Three Spirit dat nog steeds een functie biedt, betekent dat je die verbinding niet mist.

 6. "Wat staat er op stapel? Iets spannends aan de horizon voor je merk?"
  Altijd. We moeten nog wat onderzoek en ontwikkeling doen aan een derde wijnalternatief om onze Blurred Vines-reeks te voltooien, en we zijn enthousiast over het feit dat onze dranken steeds meer beschikbaar zijn in winkels in de VS en het VK. We zijn ook continu toegewijd aan het behouden van onze B-Corp-status.