Moederdag

Alcoholvrije dranken op moederdag

Moederdag is dé dag om de bijzondere vrouwen in ons leven eens lekker in het zonnetje te zetten. En laten we eerlijk zijn, het is altijd moeilijk om weer iets creatiefs te verzinnen. Daar willen wij je graag mee helpen. Bij World of NIX snappen we dat je iets speciaals zoekt. Iets waarmee je zegt: "Mam, jij bent de beste."

Start de dag met een knal en verras met een Acala Sparkling Tea Spritz Style. Stel je voor: een zonovergoten ochtend en een glas vol bubbels met de smaken van grapefruit, bloedsinaasappel, en rode bessen. Een ideale manier om de dag relaxed te beginnen (vergeet geen ontbijtje op bed erbij).

Als je mams echt wilt verwennen, check dan wat van onze leuke gifts. Zoals de Vinada giftbox. Een doos vol met de lekkerste alcoholvrije bubbels. Of ga voor een andere giftbox als proeverij: de Saicho giftset. Drie verschillende sparkling tea's om nieuwe smaken te ontdekken. In de smaken Darjeeling uit India, Hojicha uit Japan en Jasmine uit China. En de verpakking is ook nog eens prachtig!

De activiteit van de dag, perfect om gezellig samen te doen, alcoholvrije cocktails maken! Met ons receptenboek kan je alle kanten op maar vergeet vooral niet zelf te experimenteren. Maak bijvoorbeeld de Blood Orange Spritz. Serveer deze bloedsinaasappel aperitief met de Blanc de Blancs bubbel en een glas vol ijs. Garneer met een paar frambozen of een sinaasappelschil. Elegant, met een zoet-bittere twist. Perfect voor de moeders die van een rijke smaakervaring en creativiteit houden. 

Bij World of NIX geloven we in het vieren van momenten, groot of klein. Of het nu gaat om een uitgebreide brunch of een rustig momentje voor haarzelf, wij hebben alles in huis om er iets speciaals van te maken. Want zeg nou zelf, als iemand het verdient, dan is het mama wel, toch?