Vier Tournée Minérale: februari's frisse start alcoholvrij!

Vier Tournée Minérale: februari's frisse start alcoholvrij!

 Wist je dat in België februari een alcoholvrije maand is?

Tournée Minérale klopt aan de deur, een tijd waarin we samen kiezen voor een maand zonder alcohol, maar vol met plezier, smaak en gezelligheid. Een hele maand zonder een druppel alcohol, maar overladen met fun, verrukkelijke smaken en warme momenten. Laten we samen bruisen van geluk, toosten met de fijnste alcoholvrije creaties en klinken op een gezond en sprankelend leven!

Hoe overleef je Tournée Minérale met een glimlach? World of NIX deelt de beste tips! 

  • Variatie is de sleutel: Vergeet niet dat alcoholvrij niet betekent smaakvrij. Duik in de wereld van alcoholvrije alternatieven. Of je nu houdt van een scherp randje, een zoete toets of een bruisende ervaring, er is voor elk wat wils.
  • Maak er een ontdekkingstocht van: Gebruik deze maand om nieuwe smaken te ontdekken. Misschien vind je wel een nieuwe favoriet die blijvend een plekje in je hart (en koelkast) verovert!
  • Gezelligheid kent geen tijd: Organiseer een alcoholvrije cocktailavond met vrienden. Laat iedereen hun favoriete alcoholvrije drankje meebrengen. Sharing is caring, en zo ontdek je samen nog meer lekkers!
  • Word een cocktailkunstenaar: Waarom zou je je beperken tot kant-en-klare drankjes? Tournée Minérale is het uitgelezen moment om je innerlijke bartender los te laten. Experimenteer met verschillende ingrediënten, van verse kruiden tot exotisch fruit, en creëer je eigen signature cocktails. Bij World of NIX hebben we alles wat je nodig hebt om te beginnen, van inspirerende recepten tot de beste alcoholvrije spirits. Laat je creativiteit de vrije loop en verras jezelf en je gasten met jouw mixkunsten!

Tijdens Tournée Minérale zetten we de alcohol even opzij, maar dat betekent niet dat we inleveren op gezelligheid en smaak! Ontdek onze 5 alcoholvrije cocktails die perfect passen bij deze maand:

  • De "Wilfred's - SaboSpritz" is een bruisende, alcoholvrije cocktail die perfect past bij elke gelegenheid. Met Wilfred's bitterzoete aroma's gemengd met de verfijnde bubbels van Saboritz Spumante, en een vleugje sinaasappel, is deze drank een feestje in je glas.
  • De krachtige "Rebels - Espresso Martino" is een energieke mix van dubbele espresso, Rebels 0.0% Malt Blend (whiskey), vanillesiroop en een vleugje vegan melkschuim. Deze alcoholvrije cocktail combineert de rijke smaak van koffie met de complexiteit van whisky, afgewerkt met een zoete hint van vanille, ideaal om je zintuigen te prikkelen tijdens Tournée Minérale.
  • De warme "SAICHO - Mulled Mule" cocktail combineert Saicho Darjeeling met een non-alcoholisch amaretto alternatief en gekruide siroop, verrijkt met citroensap en aromatische bitters. Deze warme mix is ideaal voor koude avonden en zorgt voor een gezellige, kruidige beleving.
  • De zoetzure "Rebels - Amaretto Sour" is een verfrissende alcoholvrije cocktail met Rebels Amaretto Alternative, sinaasappelsap, citroensap, en een sinaasappelschijfje als garnering.
  • De klassieke "Three Spirit - Nightcap Old Fashioned" cocktail is een klassieker met een draai, waarbij de Three Spirit Nightcap wordt gemixt met een paar druppels bitters, ijs, en gegarneerd met een schijfje sinaasappel en een maraschino kers. Deze alcoholvrije variant biedt een diepe, rijke smaakervaring, perfect voor de avonden van Tournée Minérale.

Proost op een maand vol heerlijke ontdekkingen!