De 5 lekkerste bubbels om Dry January te vieren

De 5 lekkerste bubbels om Dry January te vieren

Bubbels zijn een fantastisch product en voor veel mensen de eerste kennismaking met alcoholvrije wijnen. Een mousserende wijn is droog en feestelijk te drinken uit een flute of een coupe. Bij World of NIX hebben we een mooie selectie bubbels. Voor mensen die simpelweg op zoek zijn naar de beste champagne, of een wat frissere bubbel zoeken. Het onderstaande lijstje helpt met een keuze te maken via deze link: Kies je beste bubbels

De 5 lekkerste bubbels om Dry January te vieren:

1. Saboritz Spumante
Deze verfrissende bubbel is perfect voor wie houdt van klassieke prosecco uit de Italiaanse Veneto regio, in een premium variant.

2. ALT Blanc de Blancs
Deze soepele champagne-variant biedt een luxe beleving, ideaal voor een feestelijke toast. Ook verkrijgbaar in mini variant (200 mL).

3. Oddbird Blanc de Blancs
Een elegante en verfijnde keuze, perfect voor liefhebbers van traditionele champagnes.

4. Kolonne Null Cuvée Blanc Sparkling Magnum
Deze Kolonne Cuveé Blanc biedt een heerlijke smaakervaring met fijne bubbels, ideaal voor elke gelegenheid. De magnum fles maakt het feest helemaal af.

5. Saicho Sparkling Tea
Voor een unieke twist kies je voor Sparkling Tea van Saicho - een heerlijk alternatief met complexe thee smaken van Darjeeling, Jasmijn of Hojicha. Verkrijgbaar vanaf 200 mL en als giftbox.