Zomercocktails: Geniet van de zomer in stijl

Genieten van een alcoholvrije zomer cocktail

Yes, zonnig weer schreeuwt om zomerse alcoholvrije cocktails! Of je nu gaat voor een fruitige spritz of een klassieke G&T, wij hebben voor elk wat wils. Dus pak je zonnebril, zoek een fijn plekje in je tuin, op je balkon of in het park, en geniet van de perfecte zomercocktail.

Welke Cocktail Past bij Jou?

Weet je niet welke cocktail je moet kiezen? Geen zorgen, we hebben een handige test voor je samengesteld om je te helpen. Ontdek jouw ideale zomercocktail en maak je keuze makkelijk en leuk!

Doe de test hier!

Shake ze Zelf

Om het shaken nog makkelijker te maken, hebben we een top 10 samengesteld van onze favoriete zomercocktails! Hier zijn een paar toppers:

ESMA: Onze Festivalfavoriet

Deze zomer zijn we weer te vinden bij onze bar op het Down The Rabbit Hole festival. Kom gezellig langs en geniet van onze heerlijke alcoholvrije cocktails! Kun je niet wachten? Maak dan zelf alvast de verrukkelijke Espresso Martino.

Leuk weetje: de originele EsMa werd in de jaren '80 bedacht door een Londense barman voor een klant die iets wilde dat haar "wakker zou maken en dan neerhalen." Laat dat laatste maar weg bij deze heerlijke alcoholvrije cocktail😉

Cheers, Team NIX