Dry January

Dry January
De feestdagen zijn weer voorbij. Het nieuwe jaar 2024 brengt nieuwe kansen en ervaringen. Het is een uitgelezen kans om nieuwe dingen te proberen en een frisse blik te ontwikkelen. Dry January biedt zo'n kans. Een periode waarin we alcohol even links laten liggen en onze lichaam en geest de kans geven om te ontspannen. Een unieke gelegenheid om te ervaren hoe speciaal een periode zonder alcohol kan zijn.

Bij World of NIX zorgen we voor de heerlijkste dranken. Deze kunnen je helpen om tijdens Dry January toch van een lekker drankje te genieten tijdens een borrel, diner of feestje. Het biedt je ook de kans om gedurende enkele weken nieuwe smaken te ontdekken. Of je nu zelf drankjes maakt of kiest voor alcoholvrije wijnen, bubbels of cocktails.

Wij zien een alcoholvrije periode, zoals Dry January, als een mooie gelegenheid om je lichaam en geest wat ademruimte te geven. We geloven ook dat het een kans is om te ontdekken hoe goed alcoholvrije dranken tegenwoordig zijn. Dit kan je misschien zelfs inspireren om gedurende de rest van 2024 minder alcohol te nuttigen.

Gedurende Dry January ben je van harte welkom in onze slijterijen in Haarlem, Amsterdam, Tilburg en online. We staan klaar om je te adviseren over de beste dranken.

Wat je ervaring met Dry January ook is, we horen graag je verhaal via hello@worldofnix.com