Zwanger tijdens de feestdagen? We got you covered

Zwanger tijdens de feestdagen? We got you covered

Hoe cool is dit! Jij bent zwanger tijdens de grootste feestmaand van het jaar. Iedereen wil van je horen hoe het met je gaat en je krijgt extra veel aandacht. Je wilt vast ook wat lekkers drinken tijdens deze dagen. Wij helpen je graag aan een aantal lekkere dranken zodat jij ook het glas kan heffen – en dat met volledige 0.0 dranken. 

  1. Cocktails. Ben je een G&T fan? Maak dan een cocktail met Abstinence Cape Citrus. Of probeer een heerlijke Spritz gemaakt van Bloedsinaasappel Aperitif gemixt met een mousserende wijn.
  2. Bubbels. Altijd goed. En genoeg te vieren voor jou toch? We hebben een heerlijke ALT Chardonnay, een klassieke bubbel met licht zure afdronk. Of drink een ALT Rosé, gemaakt van Tempranillo druif en met een frisse afdronk met tonen van watermeloen en aardbei.
  3. Wijnen. Een volle vette Chardonnay, de Cero Chardonnay Voor bij de kalkoen rollade of vis. Of de Leitz Riesling, een lekkere frisse wijn met tonen van citrus en appel. Een zware rode wijn? Geen probleem. De Cero Zinfandel is hiervoor ideaal.

Cheers! 🥂