6 founder questions Dry January - Gnista

Gnista Barreled Oak wordt geserveerd
We spraken met Erika Ollén, de founder van het merk Gnista over haar bedrijf en Dry January. 

 1. "Kunt u het verhaal delen over hoe uw bedrijf is begonnen? Wat wakkerde uw passie aan voor alcoholvrije dranken?"
  Voor mij moeten geweldige drinkervaringen (met of zonder alcohol) complexiteit, mondgevoel en grote smaak bieden. Met Gnista wilde ik laten zien dat alcoholvrije dranken niet zoet of te mild hoeven te zijn, maar gewoon geweldig!

 2. "Wat is de grote droom en missie die uw merk aandrijft? Hoe komen deze tot uiting in uw producten en bedrijfscultuur?"
  Ik wil de beste alcoholvrije dranken ooit leveren! Gnista draait helemaal om de drinkervaring en de gelegenheid. Gnista draait allemaal om het vloeistof. En wanneer de vloeistof in focus is, moeten vakmanschap, innovatie en kwaliteit centraal staan.

 3. "Wat gelooft u dat uw alcoholvrije dranken onderscheidt van andere op de markt?"
  De Gnista dranken waren de eerste op de markt die aanbevolen werden om puur te serveren. Ze kopiëren geen bestaande alcoholische dranken (aangezien ik geloof dat het proberen te kopiëren van smaak, maar het uitsluiten van alcohol, gewoon zal resulteren in een inferieure versie van de alcoholische). In plaats daarvan hebben ze hun eigen unieke smaak, maar lijken ze zeker op rode wijnen en sterke dranken qua complexiteit, lengte en mondgevoel!

 4. "Heeft u een persoonlijke favoriet in uw assortiment? Welke en waarom is het een must-try?"
  Gnista Floral Wormwood. Omdat ik elke keer dat ik het probeer positief verrast ben. En omdat het net zo goed is als een aperitief op zich met citroen en ijs, als gebruikt als basis voor no/low cocktails. Bartenders gebruiken het zelfs in een gewone Gin Tonic om "complexiteit en karakter toe te voegen".

 5. "Heeft u coole tips of advies voor degenen die Dry January doen en op zoek zijn naar smakelijke alcoholvrije opties?"
  Bekijk de website en Instagram feeds van Gnista en andere non-alcohol merken. Er zijn VEEL tips voor alcoholvrije cocktails. Ook, mix de verschillende merken om je favoriet te vinden.

 6. "Wat is er nieuw? Wat spannends aan de horizon voor uw merk?"
  Deze lente brengen we de Rode niet-wijnen in blikjes en lanceren we in heel Europa. De Italiaanse zal "Lambrusco-stijl" zijn, d.w.z. licht bruisend. Het is echt heerlijk!