6 founder questions Dry January - Rebels

Alcoholvrije Rebels Malt Blend wordt gebruikt voor een cocktail
We spraken met Christof en Janick, de founders van het merk Rebels over hun bedrijf en Dry January. 

 1. "Kunt u het verhaal delen over hoe uw bedrijf is begonnen? Wat wakkerde uw passie aan voor alcoholvrije dranken?"
  Het was zo'n avond van «net één te veel» waar Christof en ik dachten dat er iets moest zijn om de laatste «gin & tonic» over te slaan, maar destijds (2020) waren goede alcoholvrije dranken moeilijk of bijna onmogelijk te vinden in Zwitserland. Dus dat hebben we veranderd.

 2. "Wat is de grote droom en missie die uw merk drijft? Hoe komen deze tot uiting in uw producten en bedrijfscultuur?"
  Iedereen zou dezelfde cocktails moeten kunnen maken, met of zonder alcohol. Ons doel is dat 80% van de dranken mogelijk is met REBELS 0.0%. We zijn er bijna 😉

 3. "Wat gelooft u dat uw alcoholvrije dranken onderscheidt van andere op de markt?"
  Ons productieproces. Hoe saai het ook klinkt, het zijn de kleine dingen die het verschil maken. REBELS 0.0% is echt 0.0% (in vergelijking met <0,5% van de meeste andere alcoholvrije producten) en we distilleren onze belangrijkste ingrediënten twee keer voor meer smaakcomplexiteit en langdurig aroma. Daarom houden barmannen van onze producten.

 4. "Heeft u een persoonlijke favoriet in uw assortiment? Welke en waarom is het een must-try?"
  Hoewel «Dolce Spritz» en «Sweet Amaretti» meestal de meest gewilde producten zijn, ga ik voor de Gin en niet omdat het ook een van de hoofdcategorieën is, maar omdat we sinds het begin aan het Gin-recept hebben gewerkt. Voor ons is het productietechnisch het meest complexe product en na een herlancering van het recept in 2023, zijn we nu erg trots op wat het product biedt. Ik proost op elk moment van de dag met een REBELS 0.0% Basil Smash.

 5. "Heeft u coole tips of advies voor degenen die Dry January doen en op zoek zijn naar smakelijke alcoholvrije opties?"
  Terwijl 0.0% bier en wijn goed werken zoals ze zijn (puur), hebben alcoholvrije sterke dranken of aperitieven een solide recept nodig om te smaken zoals ze bedoeld zijn. Dus mijn tip zou zijn om de tijd te nemen om een ​​smakelijk recept op te zoeken. Mijn favoriet op dit moment: Een whisky sour met onze Malt Blend.

 6. "Wat staat er op de planning? Iets spannends aan de horizon voor uw merk?"
  We werken aan een kerstspecial voor 2024 (wereldwijde nieuwigheid). Het lukte niet in 2023 dus duimen dat het in 2024 wel lukt 😊